Ons Bedrijf

Wij zijn Spillz uit Nederland en we hebben Kaivac Cleaning Solutions naar Nieuw-Zeeland en Australië kunnen brengen.

Met vestigingen in Sydney, Australië en Tauranga, Nieuw-Zeeland, heeft Spillz zich verspreid over beide markten in Trans-Tasmanië met de intentie om innovatieve reinigingsproducten down-under te introduceren.

Missie

Onze missie is heel helder : we bieden innovatieve en kostenbesparende schoonmaak-oplossingen voor onze klanten.

We willen bewijzen dat dit een innovatieve benadering is om te reinigen en waarde toe te voegen aan alle industrieën, alles zonder de waarde van medewerkers te verwerpen.

Onze producten

Het NoTouch-assortiment van Kaivac reinigt toiletten door een automatische chemische injectie, een hogedrukreiniger en een nat-zuiger te combineren in een geïntegreerd systeem. Praat met ons als u geïnteresseerd bent in het bijwerken van de manier waarop u schoonmaakt.

So who are Kaivac?

Kaivac ontwikkelt hygiënische schoonmaaksystemen gebaseerd op de wetenschap die de gezondheid van mensen in de omgeving beschermd, terwijl de waarde van de schoonmaak activiteiten stijgt.

Kaivac, Inc. was founded in 1997 out of a need to solve the number one building maintenance complaint - dirty restrooms! Kaivac No-Touch cleaning was born. By combining pressure washing, chemical injection, wet vacuuming and other tools into a single platform, Robinson revolutionized restroom cleaning.

Kaivac are continually searching for new ways of solving old problems. This has resulted in a number of breakthrough products such as the Omniflex range, that we believe will change the face of the industry.


Laten we de schoonmaakmethoden van uw bedrijf samen verbeteren!

Wij zijn een team van toegewijde professionals, klaar om alles te doen wat nodig is om hygiënische en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor het schoonmaken.

Henk Pelster

Henk Pelster

Managing Director, Spillz

Henk heeft meer dan 17 jaar internationale zakelijke ervaring.

Scott Rozendaal

Scott Rozendaal

Managing Director / Head of Sales, Spillz

Scott is a technical engineer and moved into the sales field after he discovered the potential that Kaivac could provide to customers.